ورپِ دوشاو (Varp  dooshav) دوشنبه هشتم آبان ۱۳۹۶ 12:10

http://sanekooh.ir/wp-content/uploads/2014/11/DSC_01971.jpg

دوشاو (شیره میوه گیاه) از خرمالوی جنگلی(خرمندی) در مناطق شمال کشور تهیه می شود که همراه با برف(وَرپ)  در فصل زمستان، خوراکی مقوی و با خواص فراوان همراه نان محلی و یا کته پلو  نیز مصرف می شود.

http://www.tishineh.com/tour/Pictures/Item/2653/31763.jpg

https://scontent-sea1-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/c34.0.652.652/15043488_181670662298625_181085944437276672_n.jpg?ig_cache_key=MTQwMTcwOTI1NDM4NTE0MTYxOA%3D%3D.2.c

 

اطلاعات بیشتر:

http://sanekooh.ir/?p=4085

 

نوشته شده توسط محمد ولی تکاسی  | لینک ثابت |