نان ماهی تابه ای( لهجه گیلکی رامسری: کلوبیج کشتا) چهارشنبه بیست و پنجم اسفند ۱۳۹۵ 11:41

 

http://loghmeh.ir/Image/News/2015/3/7928_635627610989425872_l.jpg

در زمان های گذشته یکی از خوراک های روزمره و شیرینی های جشن عروسی در زمان پاتختی و غیره تهیه نان خانگی با عنوان کِشتا بود که بر روی اجاق هیزمی و در داخل ماهی تابه تهیه می شد.

برای ارزان تر شدن و سریعتر آماده شدن تعدادی از اقلام ذیل قابل حذف کردن است.

مواد لازم کلبیج کشتا یا کلوبیج کشتا (شیرینی قدیمی شمالی)  :

روغن جامد :‌150 گرم

روغن مایع : 200 گرم

دوغ محلی :  150 گرم

بیکنگ پودر : 2 تا 3 قاشق غذاخوری

نمک : یک قاشق چایخوری
خامه صبحانه : یک بسته

ماست : 800 گرم

تخم مرغ : 6 عدد

نوشته شده توسط محمد ولی تکاسی  | لینک ثابت |