


جواهرده رامسر مکانی دیدنی و خاطره انگیز-
Javaherdeh of Ramsar in IRANجورده تنهجان-آهن پچان-بامسی-جیرکوه-سلمل و..
آو کونوس
پنجشنبه دوازدهم اردیبهشت ۱۳۹۲ 12:45
طرز تهیه نوعی خوردنی با آزگیل
یکی از خوردنی های خوشمزه شمالی ها در شب های زمستان خوردن اَزگیل آب
انداخته است که هم خوردنش و هم درست کردنش در بین مردم شمال در حال
فراموشیه که اتفاقا هم خیلی خوشمزه است و هم درست کردنش خیلی ساده
و آسان و کافیه که شما اَزگیل خام » پخته نه » را بعد از شستن در یک ظرف
شیشه ای درب دار ریخته » ظرف پلاستیکی رو من سفارش نمی کنم » و بعد
روی آن اَزگیل آب بریزید تا ظرف شما پر از آب شود و بعد درب آن ظرف شیشه ای
را به مدت یک هفته بسته و بعد از یک هفته اگر دیدید که آب اَذگیل داخل
ظرف کم شده،دوباره آب ریخته تا پر شده و درب را ببنید تا هفته دیگر. معمولا اَذگیل
تو این دو هفته باید قابل خوردن باشه،مگر اینکه از نوع جنس بدش باشه که اگر
شما چند ماه هم در آب بذاریش،آب به خودش نمی گیره. داخل آب اَزگیل » دو
هفته تمام شد » کمی نمک ریخته تا خوشمزه تر شود و شما یک روز پس از ریختن
نمک می توانید نوش جان کنید.
پ . ن موقع خرید اَزگیل به فروشنده سفارش کنید که برای چه نوع خوردن
می خواهید ازش استفاده کنید.
.
منبع: وبلاگ گیلان قدیم
گردآورنده: سایت کرکان بندرانزلی
نوشته شده توسط محمد ولی تکاسی
| لینک ثابت |